Vinter-OL burde vinde i Powerball

shutterstock_61697242I takt med at det forestående Vinter-OL i Rusland rykker nærmere og nærmere, begynder den ene skrækhistorie efter den anden om de elendige forhold i ol-værtsbyen Sochi at slippe ud.

Adskillige journalister, som allerede er ankommet til byen for at begynde at dække legene og åbningsceremonien den 7. februar, fortæller om hoteller der kun står halvt færdige uden varme, vand i hanerne og ufærdige gulve samt herreløse hunde i gangene for bare at nævne et par af de mange ”mangler”. Og alt dette til trods for at det hele indtil videre har kostet ufattelige $ 51 milliarder!

Desværre for Putin og hans storslåede OL-projekt er den store jackpot i EuroMillions netop blevet vundet – den var oppe på intet mindre end € 72 millioner! Han må derfor se sig om efter andre alternativer til at få dækket de sidste udgifter, og i den forbindelse kan vi varmt anbefale ham at spille med i det amerikanske US Powerball Lotto, som vi dog ikke normalt omtaler her på siden, men med en jackpot på intet mindre end $ 215 millioner (næsten 1.2 milliarder kroner) kunne vi alligevel ikke lade være!

Du kan sikre dig din lottokupon til US Powerball lige her.

Hvis du er interesseret i flere sjove historier fra Vinter-OL, kan du læse mere her.