Vinderen af EuroMillions € 129 millioner jackpot fundet

shutterstock_124131025Så er der fundet en vinder af den enorme Euro Millions jackpot på € 129.384.564 som blev vundet fredag den 14. marts! Det vider sig nemlig, at den ufattelige lottogevinst skal sendes afsted til Storbritannien, nærmere betegnet Coulsdon syd for London.

Neil Trotter arbejder til dagligt som mekaniker og havde hele forrige uge spøgende fortalt venner, at han ville blive millionær inden ugens udgang. Og det blev han! I forbindelse med fredags lottotrækning formåede den 41-årige brite nemlig at gætte alle de fem udtrukne lotto vindertal samt de to tillægstal som er påkrævet for at vinde jackpotten.

Fra mekaniker til mangemillionær

Dermed kan han nu se frem til et nyt liv i sus og dus sammen med sin kæreste gennem otte år, Nicky Ottaway. Den stakkels vinder havde ellers svært ved at få overbevist familien om at millionerne virkelig var hans og krævede at se lottokuponen, før de troede på ham.

Trotter, som er en inkarneret motorsport fanatiker, har som sin første handling lagt mekanikerkarriere bag sig for at hellige sig sin helt store passion indenfor British touring car racing.

Garagen skal fyldes op med biler

Men først og fremmest står drømmen om at nyt, og stort, hus øverst på listen over nye investeringer, og Trotter er ikke bange for at tænke stort! Det nye hus skal nemlig indeholde en garage med plads til op til flere biler samt stalde til den hesteglade kærestes nye heste.

Det var den første EuroMillions lotto sejer i Storbritannien i år og den fjerde største nogensinde!

Du kan sikre dig en lottokupon til den næste EuroMillions trækning her.