Vinder af EuroMillions lotto donerer kæmpegevinst forud for Supertrækning

shutterstock_77539954I januar vandt en umådelig heldig fransk lottospiller intet mindre end €72 millioner i det populære europæiske lotto EuroMillions. Nu forærer han det meste af sin lottogevinst væk!

Året var stadig nyt, da jackpotten i EuroMillions lotto blev vundet den 31. januar 2014. Med hele €72.149.579 i puljen, var der tale om årets største jackpot-gevinst i Europas største lotto EuroMillions! Den heldige spiller har insisteret på at forblive anonym, men vi ved, at der er tale om en franskmand.

Den heldige franskmand formåede at vinde den 7. største lottogevinst i EuroMillions vundet af en fransk spiller nogensinde, og det var åbenbart mere end den heldige spiller havde brug for. Derfor har han nu annonceret, at han planlægger at donerer op til €50 millioner (omkring 370 millioner danske kroner) til en række franske organisationer.

Ikke første gang vinder af EuroMillions donerer gevinst

Det er dog ikke første gang i historien, at vindere af mega-jackpotter beslutter sig for at donerer en klækkelig del af deres gevinst til velgørende formål. I 2013 donerede en canadisk lottospiller hele sin gevinst på $40 millioner canadiske dollar til velgørende formål, og det nu berømte skotske ægtepar, Chris and Colin Weir, oprettede, efter deres enorme lottosejr i EuroMillions i 2011, en fond til fremme af velgørende og kulturelle formål i Skotland.

Ny kæmpegevinst forud for EuroMillions Supertrækning

Der er forud for den kommende lottotræknng i EuroMillions på tirsdag €87 millioner i jackpotten, og du kan spille med om de mange lottomillioner! Det er samtidig sidste chance for at vinde jackpotten, inden EuroMillions anden superdraw i år med €100 millioner i jackpotten.

EuroMillions Supertrækning finder sted fredag den 6. juni!