Trumf-puljen satte ny lotto-rekord i LørdagsLotto for 2014!

shutterstock_49180072Der var 8 millioner på højkant i forbindelse med lørdagens lottotrækning i LørdagsLotto, men det var såment ikke det der førte til den nye lotto-rekord. Det var derimod en nyslået vinder af trumf-puljen der har ligget uvundet hen og var nået op på over 20 millioner forud for lørdagens lottotrækning.

Den heldige vinder, som endnu ikke har valgt at udtale sig om sin gevinst, kan altså nu se frem til en klækkelig salvandsindsprøjtning på bankkontoen i form af over 30 millioner kroner!

Det er ikke hver dag, at vi ser så stor en lottogevinst i forbindelse med en dansk lottotrækning, men jackpotten viser, at dansk lotto altså godt kan være med, når det drejer sig om at spille for to-cifrede millionbeløb!

De udtrukne lotto vindertal fra den 10. maj 2014 var 9, 11, 18, 20, 22, 23 og 27 samt tillægstallet 21.

Trumfen der udløste den enorme trumfpulje var Hjerter es.

Vi følger de aller nyeste lottonyheder tæt og sørger for at opdatere vores læsere med ny information om vinderen, så snart den er tilgængelig.

I mellemtiden kan du holde dig opdateret om de seneste lotto vindertal her.

Er du blevet inspireret til selv at spille med om lottomillionerne – både når der skal spilles lotto lørdag, men også i forbindelse med de mange andre spændende lottotrækninger, kan du købe din egen lottokupon her.