Tre nye lande optages i det populære EuroJackpot lotto

Lotto vindertalDet populære lotto, EuroJackpot, annoncerede for nylig, at tre nye lande vil blive optaget i lottoet til oktober. Det bringer rækken af deltagerlande op på 17, hvilket samtidig gør Europas nyeste paneuropæiske lotto, EuroJackot, til nye Europas største lotto!

EuroJackot lotto-operatører fra Tyskland annoncerede for nylig, at tre nye europæiske lande vil blive optaget blandt deltagerlandene i EuroJackpot. Med optagelsen af Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet vil EuroJackpot fra oktober være tilgængeligt for lottoentusiaster i hele 17 lande.

Når de nye lande bliver optaget, forventes det, at størrelsen på jackpotterne og de sekundære gevinster vil vokse betydeligt. ! Siden EuroJackpots start i 2012, er der cirka blevet uddelt €942 millioner i gevinstpenge. Det svarer til 7 milliarder danske kroner! I alt har 47.4 millioner lottospillere over hele Europa fået del i denne ufattelige sum.

Nye lande, nyt spilformat

Udover optagelsen af de tre nye lande, har EuroJackpot også annonceret, at vi kan se frem til ændringer af det velkendte spilformat. Fra oktober 2014 vil spillere skulle vælge 5 ud af 50 (5/50) lottotal og to tillægstal ud af ti (2/10) i stedet for to ud af otto (2/8). Denne ændring vil samtidig bringe EuroJackpots format tættere på konkurrenten EuroMillions som i dag er indehaver af titlen som Europas største lotto.

EuroJackpot blev i 2012 skabt efter EuroMillions model og som et alternativ til, hvad der i 2012, var Europas største lotto med en rekord jackpot på intet mindre end €190 millioner!

Her kan du læse mere om EuroJackpot.

Indtast dine lotto vindertal før den næste lottotrækning i EuroJackot og spil med om hele 82 millioner kroner i jackpotten!

Leave a reply