Tam lottoweekend efter jackpot i OnsdagsLotto

iStock_000015812699_ExtraSmallDet er en noget tam lottoweekend, vi kan vinke farvel til! Der lykkedes ikke for en eneste spiller at gætte de rigtige lotto vindertal i forbindelse med denne weekends tre forskellige lottotrækninger i henholdsvis EuroJackpot, EuroMillions og LørdagsLotto.

I EuroJackpot var der ellers 95 millioner på højkant til de rigtige lottotal, men puljen gik videre til næste spillerunde og er samtidig vokset til 114 millioner! Næste chance for at vinde jackpotten er på fredag den 2. maj!

Heller ikke i EuroMillions var der held at spore blandt de mange lottospillere, så også her måtte den imponerende jackpot på €68 millioner sendes videre til den kommende fredags lottotrækning, hvor der til gengæld vil være €75 millioner på højkant!

I LørdagsLotto blev der trukket lod om en helt ny pulje efter det lykkedes hele tre spillere at gætte lottotallene forrige uge og sikre sig 5.9 millioner hver! Nu er Jackpotten oppe på hele 12.3 millioner, hvilket er ganske højt for vores lokale Danmarkslotto!

Kun i forbindelse med den ugentlige lottotrækning i OnsdagsLotto lykkedes det for en heldig vinder at ramme alle udtrukne lotto vindertal og sikre sig den flotte jackpot på 4.2 millioner!

Efter denne lidt flade lottouge, håber vi, at den sidste uge i april vil være fyldt med spænding og fantastiske lottogevinster til de spillere, der formår at forudsige lottotallene og dermed hive en jackpot i land!

Du kan spille med her!