Tam lotto-weekend fik jackpotterne til at vokse

iStock_000006172904_SmallDet var en noget skuffende lotto-weekend, resultatet taget i betragtning. Det lykkedes nemlig ikke en eneste spiller at gætte alle de udtrukne lotto vindertal, der kræves for at sikre sig en af de udbudte jackpotter. Dermed gik alle puljer videre til næste runde.

Der var ellers millioner på højkant i både EuroJackpot og EuroMillions i fredags samt vores eget LørdagsLotto som blev udtrukket i går. Men spillerne måtte altså se skuffet til, mens samtlige puljer gik videre til næste spillerunde.

Et lille lyspunkt var dog 2. præmien i EuroJackpot som havde formået at vokse til imponerende 3.144.753 kroner! Det er ikke hver dag, at EuroJackpot ser så store 2. præmier, så på trods af den udeblevne jackpot-vinder, er der alligevel en spiller der kan se frem til en rigtig god overraskelse og et ordentlig boost på bankkontoen!

De udtrukne lotto vindertal i EuroJackpot var 6, 21, 33, 37, 47 og tillægstallene 9 og 11.

Glem ikke, at du om to uger kan spille med om €100 millioner i EuroMillions, når det populære lotto afholder sin anden Supertrækning i år den 6. juni!

Du kan sikre dig en lottokupon til EuroMillions lotto her. Husk, at du først kan købe lottokuponer til EuroMillions Supertrækning efter trækningen tirsdag den 3. juni.