Store jackpot gevinster i sidste uges lotto trækninger

iStock_000009802584_ExtraSmallDer var klækkelige jackpot gevinster på højkant i de fire lotterier, vi dækker her på siden, forud for sidste uges fem lottotrækninger. Tre trækninger fandt ingen lottovinder, mens to resulterede i jackpot udbetalinger af over 500 millioner danske kroner!

I både LørdagsLotto og EuroJackpot gik puljerne videre til næste uges spillerunder, mens en heldig spiller i henholdsvis OnsdagsLotto og EuroMillions kunne fejre deres nye status som lottomillionær!

Jackpotten i det paneuropæiske EuroMillions Lotto rullede tirsdag videre til næste spillerunde, da ingen spillere formåede at gætte alle fem udtrukne lotto vindertal og to tillægstal. Fredag var jackpotten vokset til intet mindre end € 72.149.579, hvilket svarer til ufattelige 538 millioner danske kroner, og denne gang var der held i sprøjten for en enkelt spiller der formåede at gætte alle fem lottotal og de to såkaldte Lycky Stars. Det er endnu uvist, hvem den heldige spiller er, men en ting er sikkert, vinderen behøver ikke bekymre sig om sin økonomi de næste mange år!

De fem lotto vindertal i EuroMillions den 31. januar var 8, 10, 15, 16, 31 og Lucky Stars 8, 9.

Også på hjemmefronten var der jackpotgevinst i OnsdagsLotto, da en enkelt spiller formåede at vinde 15.628.459 kroner ved at gætte alle seks udtrukne lottotal! Lottovinderen, som er fra Vanløse, købte en Lyn OnsdagsLotto i den lokale Føtex og endte altså som vinder af årets anden største danske lottogevinst. Årets hidtil største jackpotgevinst blev vundet i LørdagsLotto i uge 2 og var på 16.4 millioner kroner.

De seks udtrukne lotto vindertal i OnsdagsLotto den 29. januar var 1, 5, 11, 23, 33, 41 og tillægstal 20, 26.

Se alle resultater fra sidste uges trækninger her.