Spiller fra Schweiz vinder EuroMillions jackpot

shutterstock_34202656Imens Danmark var på den anden ende over den rekord store EuroJackpot lottopulje forud for fredagens lottotrækning, gik en anden kæmpetrækning lidt mere stille for sig. Der var nemlig hele €25 millioner i jackpotten i EuroMillions, hvilket svarer til over 186 millioner kroner!

En af grundende til at EuroMillions er mindre kendt i Danmark er, at det ikke er muligt at spille det ellers så populære europæiske lotto fra Danmark. Det betyder dog ikke, at man som dansker ikke kan deltage i EuroMillions, lottokuponen skal bare købes via en anden udbyder end Danske Spil. Og det er værd at overveje, for EuroMillions lotto har altid som minimum €15 millioner i jackpotten!

I forbindelse med denne fredags lottotrækning, skulle den heldige vinder af jackpotten på €25 millioner findes i Schweiz! Det blev dermed årets første EuroMillions-sejr til alpelandet der i alt kan tælle 14 EuroMillions jackpotter, siden lottoet først begyndte sine trækninger i 2004.

De udtrukne lotto vindertal var 7, 30, 37, 39, 42 og stjernetallene 5 og 7!

Schweiz har dog et stykke vej op til indehaveren af den samlede jackpotrekord med de fleste sejre! Mens Belgien kommer ind på en andenplads med 21 jackpot-gevinster, ligger Frankrig på en suveræn førsteplads med intet mindre end 71 vundne EuroMillions jackpotter!

Efter weekendens jackpotsejr, ligger den nye pulje altså igen på €15 millioner, hvilket altså svarer til over 112 millioner danske kroner! Er du fristet? Du kan sikre dig din egen lottokupon her til den næste EuroMillions lotto trækning på tirsdag den 1. april!