Spiller fra København vinder over 18 millioner i LørdagsLotto

iStock_000029283828_ExtraSmallDer var dobbelt jackpot i LørdagsLotto den 15. februar, og en heldig københavnsk spiller formåede at vinde den helt for sig selv, da han gættede alle syv rigtige lotto vindertal i lotto lørdag! Dermed sikrede han sig helt præcist 18.716.175 kroner! Det var første gang i tre uger, at jackpotten kom til udbetaling i Lotto lørdag, og den vindende lottokupon blev købt hos Gl. Torv Minimarked i København. Vinderen er dog stadig ukendt.

Nordmænd forgyldes i Onsdagslotto

Tidligere på ugen delte to nordmænd 2×16 millioner, da de begge vandt jackpotten i OnsdagsLotto samt Superpuljen ved at gætte alle fem udtrukne lottotal og de to tillægstal. I alt vinder de hver 16.113.428 millioner! Samtidig vandt to danske spillere 2. præmien på 107.328 kroner ved at gætte alle fem udtrukne onsdags lotto tal, men bare 1 tillægstal.

Ingen vindertal i EuroJackpot, men 126 millioner i puljen

I EuroJackpot blev der til gengæld ikke fundet nogen vinder i forbindelse med fredagens lottotrækning. Dermed fortsætter puljen med at gå videre og er nu oppe på hele 126 millioner kroner! En heldig dansker formåede dog at vinde 2. præmien ved at gætte fem rigtige Eurojackpot vindertal og et enkelt ud af to stjernetal. Dermed kan det heldige asen alligevel se frem til en flot gevinst på 1.687.743 kroner!

Den næste trækning i EuroJackpot finder sted fredag den 21. februar, og du kan sikre dig en lottokupon lige her!