Salget af lottokuponer til EuroMillions supertrækning er skudt i gang!

shutterstock_83657059Den næste EuroMillions supertrækning finder sted fredag den 7. marts, og der er € 100 millioner i jackpotten! Gå ikke glip af chancen for at få del i millionerne samt en gratis lottokupon!

Der blev ikke fundet nogen vinder af jackpotten i forbindelse med den seneste lottotrækning i EuroMillions tirsdag, selvom det lykkedes én enkelt spiller at gætte alle fem lotto vindertal og et enkelt tillægstal. Dermed kunne den heldige spiller tage en 2. præmie på over € 1 million hjem!

Gratis lottokupon til EuroMillions Supertrækning

Nu står den kommende Supertrækning (EuroMillions Superdraw) for døren, og du kan spille med om at vinde den gigantiske super-jackpot! Hvis du vælger at købe din lottokupon hos theLotter, får du et ekstra godt tilbud smidt i nakken ved samme lejlighed. Hvis du køber tre lottokuponer til Supertrækningen, får du nemlig den fjerde lottokupon GRATIS!

Salget af lottokuponer til denne ekstra spændende trækning fortsætter indtil fredag den 7. marts kl. 20.10, og du kan læse mere om tilbuddet hos theLotter lige her!

 

Held og lykke!!!