Onsdagslotto

lottery ballsOnsdagsLotto, eller Viking Lotto som det kaldes uden for Danmark, har på grund af sine mange spillere ry for at skabe nogle af Nordeuropas største jackpotgevinster hver onsdag!

2013 var et indbringende år for danske spillere, der havde ekstra meget held til at ramme de helt rigtige lotto vindertal og dermed sikre sig fantastiske lottogevinster! Lottoet kombinerer en klassisk lottostruktur med utrolige fordelagtige udbetalingsrater som sikrer hyppige vindere i Skandinaviens transnationale lotto.

Indtil videre har 2014 heller ikke skuffet! Af årets 24 første uger har der været jackpot i OnsdagsLotto hele 17 gange! Du kan læse mere her.

Onsdags Lotto så dagens lys i 1993, da en række mindre nationale lotterier i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen gik sammen om at skabe større jackpotter for flere deltagere.

Overskud fra OnsdagsLotto går til lokalsamfundet

Overskuddet fra Onsdags Lotto fordeles og doneres i deltagerlandenes lokalsamfund. I Danmark går det meste af overskuddet til støtte af sportsklubber og almennyttige organisationer, inklusiv Dansk Handicap Forbund. Finland er kendt for at støtte videnskaben, kunstnere og ungdomsaktiviteter.

I sidemenuen kan du finde mange flere oplysninger om OnsdagsLotto, læse om danske vindere, lotto vindertal, lottoregler, og hvordan du kommer i gang med at spille!

Klik her for at se OnsdagsLottos seneste lotto vindertal.