OnsdagsLotto – Lotto vinderhistorier

Euromillions 775 million jackpot
shutterstock_97713707Vi har samlet et udvalg af historier om nogle af de vildeste lottogevinster i OnsdagsLotto nedenfor. Du kan blandt andet læse om, hvordan de heldige vindere vandt, deres reaktion, da de hørte om gevinsten, hvad de planlægger at bruge deres gevinst på, og hvordan sejren har været med til at ændre deres liv!

Jeg begyndte at tude

Så sent som onsdag den 30. oktober 2013 lykkes det en ufattelig heldig lottospiller at vinde jackpotten i OnsdagsLotto som lød på intet mindre end 45.969.062 kroner! Vinderen, en kvinde i 50’erne fra Storkøbenhavn, vandt ved at gætte alle seks lotto vindertal og Supertallet rigtig. Da hun spillede med abonnement, var det let for Danske Spil at bekræfte, at hun rigtigt nok var den rette vinder.

Lottovinderen, som ønsker at være anonym, fortæller, at hendes hænder rystede, og hun begyndte at tude, da den næsten ufattelige nyhed gik op for hende. Umiddelbart efter trækningen tjekkede hun lottotallene på tekst-tv, og efter at have sundet sig lidt, ringede hun sine gamle forældre op for at fortælle dem den gode nyhed.

Det var ikke meget søvn den nyslåede lottovinder fik den første nat som mangemillionær, men til gengæld fik hun lagt en foreløbig plan for, hvad nogle af de mange millioner skal bruges til. Først og fremmest skal hun have sig en ny bil, og så skal hjemmet sættes i stand. Dernæst er det familien der står for tur, og timingen er perfekt, så den kommer til at stå på store julegaver i år.

Som mange andre lottovindere forventer hun at beholde sit arbejde, men muligvis på nedsat tid så der kan blive lidt mere fokus på børnene og fritidsinteresserne.

Jeg troede, det var telefonfis

Onsdag den 21. august 2013 blev der endnu engang skrevet dansk lottohistorie, da jackpotten i OnsdagsLotto blev udtrukket med det ufattelige beløb på 56.789.170 kroner! Vinderen, en mand i 30’erne fra København, var ganske uvidende om sit utrolige held, da han næste formiddag blev ringet op på kontoret og informeret om sin gevinst. Ifølge vinderens eget udsagn, troede han der var tale om telefonfis, men ringede alligevel efterfølgende på til Danske Spil for at tjekke – og den var god nok – han var netop blevet over 56 millioner kroner rigere!

Den nye lottomillionær havde ikke umiddelbart nogen planer for, hvad de mange lottomillioner skulle bruges til, men er lettet over at han ikke længere behøver at bekymre sig om at få bilen igennem syn. Og så jo, måske er det på tide at komme ud at rejse lidt!

Du kan spille med i OnsdagsLotto lige her!