OnsdagsLotto – et lotto fuld af vindere

shutterstock_34670899Efter 24 afsluttede spillerunder i OnsdagsLotto i 2014 står det klart, at der er tale om et lotto der er yderst gavmildt, når det kommer til udbetaling af sine jackpotter!

Årets første lottotrækning i OnsdagsLotto fandt sted allerede onsdag den 1. januar med over 3.6 millioner i puljen og meget karakteristisk for det populære lotto, blev puljen vundet.

Vi er allerede ved at være halvvejs gennem 2014, og efter 24 spillerunder står det fast, at der uddeles en jackpot i næsten 75% af alle runder. Puljen er nemlig indtil videre kommet til udbetaling i 17 ud af 24 runder!

25% af alle jackpotter ender i Danmark

Af de 17 udbetalte lotto jackpotter i 2014 er seks af dem gået til danske lottospillere, hvilket svarer til 25% af alle udbetalte jackpotter. Det er slet ikke så dårligt endda, når man tænker på, at hele otte forskellige lande deltager i det populære nordiske lotto som udtrækkes hver onsdag aften.

Årets største jackpot i Onsdags Lotto blev vundet den 21. maj, da det lykkedes en finsk lottospiller at gætte alle de udtrukne onsdags lotto tal. Dermed kom den rekord store jackpot på hele 47.559.331 danske kroner til udbetaling! Læs hele historien her.

Flotte danske jackpot gevinster

Danske spillere har nu også gjort det temmelig godt, når det drejer sig om at tage de helt store jackpotter hjem til Danmark. Allerede den 29. januar blev der sat dansk jackpot rekord i OnsdagsLotto, da en heldig spiller gættede alle lottotallene og blev den heldige indehaver af 15.628.459 kroner!

Det er indtil videre den største danske lotto jackpot i OnsdagsLotto, selvom en anden heldig vinder bare en lille måned senere kom tæt på at tangere den rekord med en anden flot lottogevinst på 13.4 millioner!

Det bliver spændende at se, hvad den anden halvdel af 2014 kommer til at byde på for danske lottospillere, når der spilles lotto onsdag! Vi vil løbende holde dig opdateret om lottoresultater og vinderhistorier her på siden.

Du kan også prøve lykken med en lottokupon til nogle af de andre spændende europæiske lotterier, som vi dækker her på siden. Indtast dine lotto vindertal og kom i gang med at spille!