Hvem vandt EuroMillions Supertrækning?

Der var lagt op til spænding og potentielt drama, da EuroMillions den 10. juli annoncerede datoen for den næste EuroMillions Supertrækning. På grund af sine enorme jackpotgevinster tiltrækker lottoets supertrækninger altid sig masser af opmærksomhed og et utal af håbefulde spillere der alle drømmer om at vinde den enorme jackpot!

Og det er ikke uden grund! Når EuroMillions udlodder sine supertrækninger, er der nemlig altid minimum € 100 millioner i jackpotten, mod de sædvanlige € 15 millioner som er det paneuropæiske lottos normale start-jackpot.

Antal årlige EuroMillions Supertrækninger

JackpotDer finder en EuroMillions Supertrækning sted 2-3 gange om året, og den 15. november var den tredje trækning i 2013. De to tidligere supertrækninger fandt sted i juli og marts og resulterede begge i kæmpe jackpotgevinster og en lang række heldige vindere!

Og den seneste supertrækning levede fuldt op til forventningerne med en enkelt vinder til hele jackpotten på € 100 millioner! Den heldige vinder gættede alle fem udtrukne lotto vindertal samt to Lucky Stars. De udtrukne lotto vindertal var 3, 13, 15, 29 og 42 ud af i alt 50. De to Lucky Stars var 1 + 4 og blev udtrukket fra en separat pulje.

Hele ni vindere blev indehavere af en 2. præmie på € 328.771, da de gættede fem rigtige lottotal og en Lucky Star, og i alt blev over tre millioner vindere i denne trækningsrunde der har 13 gevinstkategorier! Den samlede gevinstsum var på € 136 millioner, hvoraf de € 100 millioner altså udgjorde jackpotten.

Der er ikke meget tilgængelig information om jackpotvinderen, men vi ved, at han købte sin lottokupon i den spanske by Granada og ønsker at forblive anonym.

Næste EuroMillions Supertrækning

Nu er spørgsmålet så, hvornår EuroMillions vil annoncere deres næste supertrækning, som bliver den 15. i rækken. Skal det følge statistikken, bliver det højest sandsynligt i løbet af foråret 2014. I mellemtiden kan du spille med i de normale EuroMillions lottotrækninger, der finder sted to gange om ugen, lige her.

Hvorfor bør du spille med i EuroMillions lotto? Er du ikke allerede overbevist, kan du finde flere oplysninger om det fascinerende lotto her.

 

Sorry, comments are closed for this post.