Dansker vinder jackpotten på 56 millioner i Onsdags Lotto

En mand 30’erne modtog i torsdags sit livs nok vigtigste telefonopringning med beskeden om, at han havde vundet jackpotten i Onsdags Lotto og dermed en gevinst på ufattelige 56 millioner kroner. Det er den næststørste lottogevinst der nogensinde er vundet i Danmark.

Troede det var telefonfis

shutterstock_36919177

Vinderen, der er fra København, blev kontaktet af Danske Spil efter trækningen, der fandt sted den 21. august, da han havde tegnet et online abonnement, og i den forbindelse havde oplyst sit telefonnummer. Dermed behøvede han ikke engang tjekke sin lottokupon for at finde ud af, at han havde vundet.

Den forbløffede vinder troede i første omgang, at der var tale om telefonfis, og valgte selv efterfølgende at ringe tilbage til Danske Spil for at få bekræftet, at han virkelig var den rette vinder og dermed også mangemillionær!

Næststørste lottogevinst nogensinde

Den utrolige gevinst på i alt 56.789.170 kroner blev vundet, da seks korrekte lottotal blev udtrukket for første gang siden den 15. maj i år. Dengang blev puljen vundet af en nordmand. Det er den næststørste lottogevinst i Danmark og den største, siden en mand fra Herlev i oktober 2012 vandt 135 millioner i lotto.

De seks lotto vindertal der udløste den famøse gevinst er 4-16-21-32-40-45, og gevinsten vil nu blive overført direkte til vinderens bankkonto. I samme forbindelse tilbyder Danske Spil automatisk vinderen deres såkaldte millionærrådgivning som er standard for alle lottovindere med gevinster over 1.5 millioner.

Spil med i OnsdagsLotto

Onsdags Lotto (Viking Lotto) er et samarbejde mellem otte nordiske og baltiske lande og tilbyder nogle af Nordeuropas største gevinster og bedste vinderchancer. Du kan læse mere om lottoet her. I den seneste trækning blev 23% af den samlede gevinstpulje vundet af danske spillere.

Du kan spille med i OnsdagsLotto hos theLotter hver uge, og med et abonnement behøver du heller ikke bekymre dig om at gå glip af din gevinst. Vindere kontaktes nemlig indenfor 24 timer efter trækingen!

Selvom 56 millioner kroner for de fleste mennesker er en ufattelig formue, er beløbet dog peanuts sammenlignet med de astronomiske beløb som mange udenlandske, og især amerikanske lotterier, såsom Powerball og Mega Millions kan komme op på. Så sent som den 7. august blev jackpotten i Powerball på $448.4 millioner vundet og delt af tre forskellige spillere. Du kan se de største jackpotter fra hele verden her. Lige nu topper Powerball listen med en jackpot på $116 millioner!

Sorry, comments are closed for this post.