LørdagsLotto

Lottery ticketSpændingen steg, og folk talte dagene til den første lottotrækning i Danmarkshistorien, da lottoorganisationen Danske Spil i 1989 foretog den første lottotrækning til det spritnye Lotto, som vi i dag kender som LørdagsLotto.

Dermed blev grundstenen lagt til, hvad der senere udviklede sig til at blive danskerens foretrukne lørdagsbeskæftigelse – at tjekke de seneste lotto vindertal i takt med at lottotallene blev udtrukket på live tv. Efter lottokuponen er tjekket grundigt, er det næste spørgsmål der melder sig – hvem vandt jackpotten?

To nye lottomillionærer om ugen

I gennemsnit bliver to danskere lottomillionærer om ugen, og der går i dag intet mindre end 2500 lottomillionærer rundt i Danmark der alle formåede at gætte de rigtige lottotal lørdag!

I sidemenuen kan du finde mange flere oplysninger om regler, vinderhistorier, lotto vindertal, og hvordan du kommer i gang med at spille LørdagsLotto!

LørdagsLotto har i løbet af de 24 første spillerunder i 2014 uddelt over 100 millioner i jackpot gevinster til glade, danske lottovindere og over 36 millioner fra Superpuljen! Læs mere her.