LørdagsLotto – Lotto vinderhistorier

En af de ting der tiltrækker sig mest opmærksomhed, når folk spiller lotto, er alle de fantastiske vinderhistorier om, hvordan helt almindelige mennesker, med helt almindelige liv fra det ene øjeblik til det næste ender som multimillionærer ved bare at gætte nogle få rigtige lotto vindertal.

Det lyder måske meget simpelt, hvilket også er grunden til, at vi finder disse historier så utrolig fascinerende, for tænk hvis det blev os næste gang!

Nedenfor kan du læse om de største gevinster i LørdagsLotto, nogen af de heldige vindere, hvordan de vandt, og hvordan det ændrede deres liv for altid.

Og glem ikke selv at spille lotto lørdag!

Joker-puljen

Den største lottogevinst i LørdagsLottos historie blev vundet i forbindelse med lottotrækningen lørdag den 27. oktober 2012. Selvom jackpotten lød på bare 1,9 millioner kroner, stod det efter trækningen klart, at der var skrevet ny lottohistorie i Danmark.

Fire familier, der sammen havde en lottoklub, var nemlig blevet de heldige vindere af Joker-spillet ved at gætte det rigtige jokertal lørdag. Dermed vandt de Jokerpuljen på ufattelige 43.853.592 kroner! De fire familier havde spillet lotto sammen i ti år, da de vandt og bor alle sammen i området omkring den lille by Agerbæk ved Esbjerg. Ingen af de nyslåede lotto vindere ønskede dog at stå frem med navn eller afsløre, hvad de mange lottomillioner skal bruges til.

I den almindelige LørdagsLotto trækning var der desuden fire lottovindere, og en enkelt vandt samtidig også Trumf-puljen. Men den helt store gevinst på de knap 44 millioner kom altså fra Joker-puljen. Man kan derfor argumentere for, at gevinsten ikke bør tælle som rekorden for LørdagsLotto.

38,5 millioner i LørdagsLotto

Den største lottopulje i LørdagsLotto havde lørdag den 29. marts 2008 sneget sig op på utrolige 38.564.007 lottomillioner! Efter trækningen stod det klart, at hele den samlede pulje med syv rigtige lotto vindertal var gået til en enkelt vinder – nemlig et ægtepar på Østerbro i København. De havde købt deres lottokupon i den lokale Føtex på Lyngbyvejen som en Lynlotto.

Grunden til det enorme jackpot-beløb skyldes, at lottopuljen forud for trækningen var gået videre to uger i træk, og derfor også endte med at slå den tidligere lottorekord for LørdagsLotto fra 2005 på 38.482.000 kroner.

Ægteparret bag den store lottogevinst valgte ikke at stå frem offentligt og har ikke afsløret, hvad de mange lottomillioner er blevet brugt til, men mon ikke der i de mindste er blevet sat lidt penge til side på rejsekontoen?

Lotto-Henrik – fra skrot til slot

I 2006 vandt den 21-årige Henrik Sørensen fra Hirtshals 22,7 millioner i lotto og satte dermed rekord som Danmarks dengang største lottomillionær! Lotto-Henrik, som han hurtigt blev døbt i medierne, valgte at være alt andet end anonym efter at have modtaget den store gevinst. I stedet fortalte han gladelig alle der gad lytte om, hvordan han første handling efter gevinsten var at cykle ned på havnen og sige sit job som fiskepakker op. Kort efter købte han et hus, fik kæresten tilbage og igangsatte et større renoveringsprojekt der samtidig blev dokumenteret i flere programmer på tv.

Alt i alt fik resten af Danmark indtrykket af en ung mand der slet ikke forstod at håndtere sin nyvundne status som lottomillionær og sin nye plads i mediernes søgelys. Han fandt dog også tid til at tilgodese både sin familie og en god ven som også fik en god bid af gevinsten. I dag lever Lotto-Henrik som professionel pokerspiller og har rent faktisk formået at supplere sin lottogevinst med flere hundredetusind kroner.

Har du husket at tjekke dine lotttal? Du kan se de seneste lotto vindertal lige her!