Sådan spiller du LørdagsLotto

LørdagsLotto, eller bare Lotto som det kaldes i Danmark, var det første lotto på det danske marked, da det åbnede i oktober 1989. Siden er den ugentlige lottokupon blevet en fast del af lørdagsindkøbene hos rigtig mange danskere der alle drømmer om at blive den næste heldige vinder, når de spiller lotto lørdag. LørdagsLotto er Danmarks ældste lotto og har med sin enkle lottostruktur og fantastiske vinderchancer opnået nærmest kultstatus blandt danske lottospillere.

Regler for Lørdags Lotto

Når du spiller Lørdags Lotto, kan du enten selv udfylde din lottokupon med dine egne lykketal, eller få udskrevet en lottokupon med automatisk valgte lottotal, også kendt som LynLotto. Spillere vælger 7 tal mellem 1-36 per række samt et tillægstal. Der skal minimum spilles to rækker per kupon. Danske spil giver også spillere muligheden for at spille en række systemspil.

På hver lottokupon kan der også vælges en Trumf. Denne funktion er gratis, og vinder man jackpotten, får man automatisk chancen for også at vinde Trumfpuljen.

Det er også muligt at spille Joker til LørdagsLotto. For at deltage i denne trækning skal spillere afkrydse feltet Joker udfor Lørdag. Et Jokertal består af en 7-cifret talkode, som udvælges vilkårligt af spiludbyderens it-system og efterfølgende trykkes på lottokuponen. Der udtrækkes jokertal lørdag i forbindelse med den almindelige lottotrækning.

Sådan vinder du med dine lotto vindertal lørdag

For at vinde jackpotten skal du gætte alle syv af de 36 udtrukne Lørdags Lotto vindertal rigtigt. Derudover er der mulighed for at vinde en af de fire sekundære gevinster. Det kræver seks rigtige lotto tal lørdag + et tillægstal for at vinde 2. præmien.

Hvis du er fan af Lørdags Lotto, kan vi anbefale dig også at prøve Onsdagslotto eller EuroMillions.

Her kan du se lottotallene fra den seneste lottotrækning.