Køb din lottokupon til EuroMillions Supertrækning nu! Der er €105 millioner i puljen

Så er der bare én dag til den næste EuroMillions Supertrækning (eller Superdraw), og du kan sikre dig en lottokupon nu samt et godt tilbud!

Den kommende supertrækning har været præget af intens spænding med en jackpot som bare er fortsat og fortsat med at vokse forud for trækningen! Dermed er der for første gang over €100 millioner i puljen forud for en supertrækning – nemlig €105 millioner!

Det populære EuroMillions lotto udbyder 2-3 supertrækninger om året, og den kommende supertrækning er den anden i 2014. Den første fandt sted den 7. marts, hvor jackpotten nåede at vokse til €129 millioner, før den blev vundet af en heldig britisk spiller.

Den nuværende EuroMillions jackpot er nu gået videre hele otte spillerunder, så det bliver ekstra spændende at se, om puljen denne gang vil blive vundet i første trækning, eller om den vil fortsætte med at vokse som i tidligere tilfælde.

Supertrækning kan sætte ny rekord

Den største EuroMillions jackpot i lottoets historie blev vundet den 14. juli 2011, da et skotsk par vandt hele jackpotten på ufattelige €190 millioner! I den forbindelse var der ikke tale om en EuroMillions Supertrækning, men om en pulje der var vokset over en længere periode fra den normale startpulje på €15 millioner.

Køb din lottokupon nu og deltag i EuroMillions Supertrækning den 6.juni! Lige nu kan du få to lottokuponer for en lottokupons pris!

Indtast dine lotto vindertal og spil med om millionerne!