Køb din lottokupon til EuroMillions lotto. Der er €105 millioner i puljen!

Drink by the CaribbeanSå er der bare én dag til den næste EuroMillions lottotrækning, og du kan sikre dig en lottokupon og spille med om de mange millioner!

Den annoncerede EuroMillions Supertrækning 6. juni har været præget af intens spænding med en jackpot som bare er fortsat og fortsat med at vokse forud for trækningen! Da jackpotten efter sidste trækning i tirsdags gik videre og dermed nåede over €100 millioner, som ellers er startjackpotten i en supertrækning, betyder det, at EuroMillions har valgt at annullere supertrækningen, og forhåbentlig rykke den til et andet tidspunkt!

Det populære EuroMillions lotto udbyder 2-3 supertrækninger om året, og den annoncerede supertrækning skulle have været den anden i 2014. Den første fandt sted den 7. marts, hvor jackpotten nåede at vokse til €129 millioner, før den blev vundet af en heldig britisk spiller.

EuroMillions på vej mod ny lottorekord?

Den største EuroMillions jackpot i lottoets historie blev vundet den 14. juli 2011, da et skotsk par vandt hele jackpotten på ufattelige €190 millioner! I den forbindelse var der ikke tale om en EuroMillions Supertrækning, men om en pulje der var vokset over en længere periode fra den normale startpulje på €15 millioner. Måske er det endnu en EuroMillions lottorekord, som vi nu ser optakten til!

Køb din lottokupon nu og deltag i EuroMillions kommende trækning med €105 millioner i puljen!

Indtast dine lotto vindertal og spil med om de mange millioner!