Kæmpe jackpotter i både EuroJackpot og EuroMillions

shutterstock_59184424Der er virkelig lagt op til spænding i den kommende uge, da hele to europæiske lotterier imponerer med hver deres kæmpejackpot!

Jackpotten i EuroJackpot er nu gået videre til tredje spillerunde og er dermed oppe på utrolige 82.000.000 millioner kroner før trækningen på fredag den 31. januar. Det er dermed også sidste chance for at ende som vinder af 1. præmien i januar i dette paneuropæiske lotto som har opnået utrolig stor popularitet i alle sine 14 europæiske medlemslande.

EuroMillions lotto er mindre kendt i Danmark, men kan byde på mindst lige så fascinerende og store jackpotter som sin europæiske lottokonkurent, EuroJackpot. Jackpotten i dette lotto opgøres ikke i kroner, da Danmark ikke er et officielt deltagerland, men det er let at regne ud, at en jackpot pulje på 13 millioner euro er en klækkelig sum værd i danske kroner! EuroMillions jackpot på €13 millioner svarer nemlig til intet mindre end 417 millioner danske kroner! Som det eneste af vores lotterier her på siden afholdes der to ugentlige trækninger i EuroMillions, nemlig tirsdag og fredag.

Der er derfor masser af gode grunde til, at du bør sikre dig en lottokupon til mindst et af disse spændende lotterier! Overvej, hvilke lotto vindertal, du tror vil vinde og kom i gang med at spille i dag!

Vi anbefaler dig, at du køber din lottokupon lige her.