Hvem vandt puljen i EuroJackpot?

shutterstock_68182654I fredags blev der trukket lod om to af Europas største jackpotter i henholdsvis EuroJackpot og EuroMillions. Forud for trækningen lå de to populære lotterier næsten lige med to jackpotter på henholdsvis €19 millioner og €25 millioner!

De to europæiske lotterier er begge blevet utroligt populære over hele Europa. Først og fremmest på grund af deres imponerende jackpotter der let kan løbe op i flere hundrede millioner danske kroner!

Vi skal ikke længere tilbage end til den 13. juni for at finde den seneste mega-jackpot i EuroMillions på over €137 millioner som gik til en enkelt heldig vinder! EuroJackpot er kendt for lidt mindre jackpotter som til gengæld vindes oftere.  Men sidste weekend lå de to lotto-konkurrenter altså næsten lige.

Enkelt lottospiller tager hele puljen

Og denne gang var der gevinst! Helt præcist var der 122.431.754 kroner i puljen i EuroJackpot til en enkelt heldig, som dog endnu er ukendt.

Og det var ikke kun vinderen af 1. præmien der blev belønnet med en klækkelig gevinst. Også hele tre lottospillere kunne dele 2. pladsen og hver tage 1.854.801 hjem til en festlig weekend. Selv 3. præmien lød på næsten en halv million med 482.670 kroner til tre heldige spillere.

Jackpotten i EuroMillions går videre

I EuroMillions gik den anden af de to ugentlige lottotrækninger lidt mere stille for sig. Der var nemlig ingen spillere der formåede at gætte de fem udtrukne lotto vindertal og to Lucky Stars som er påkrævet for at vinde jakpotten.

Dermed voksede jackpotten i EuroMillions med hele €5 millioner forud for næste lottotrækning på tirsdag og er dermed oppe på €25 millioner!

Du kan spille med om EuroMillions jackpot nu!