Sådan spiller du lotto

Er du klar til at komme i gang med at spille lotto? Okay, det første du skal gøre er at undersøge, hvordan man vinder i lotto og beslutte dig for, hvilket lotto du ønsker at spille med i. Her på siden anbefaler vi fire forskellige lotterier, nemlig det pæredanske LørdagsLotto og de tre europæiske lotterier OnsdagsLotto, EuroJackpot og sidst, men ikke mindst EuroMillions.

Vi udbyder ikke selv lottokuponer her på siden. I stedet vil vi anbefale dig at spille via lottoudbyderen theLotter.com som er kendte for deres utrolig funktionelle og velfungerende hjemmeside, deres høje troværdighed og mange tilfredse kunder der altid kan regne med at få udbetalt deres gevinster indenfor 24 timer efter offentliggørelsen af de officielle lotto vindertal.

Er der tale om en jackpotgevinst er kravet fra de fleste lottoorganisationer, at vinderen personligt afhenter gevinsten. I dette tilfælde vil theLotter hjælpe med at arrangere afhentningen.

Det er super let at komme i gang

Gå til theLotters hjemmeside og opret en konto. Der er ikke noget oprettelsesgebyr og afhængigt af størrelsen på dit første køb, vil du modtage en 100% velkomstbonus!

Når du har oprettet kontoen, er du klar til at komme i gang med at spille. Vælg det lotto, du ønsker at deltage i, indtast dine personlige lottotal eller få en computer til at vælge dem for dig. Gennemfør betalingen og en lokal lottoagent vil købe lottokuponen for dig, uanset hvor du vælger at spille. Lottokuponen scannes til din konto på siden før trækningen, og du kan altid se de seneste resultater på siden, så snart de offentliggøres eller vælge at få dem sendt via email eller sms.

Læs mere om de seneste lotto nyheder lige her. Det kan måske hjælpe dig med at beslutte, hvilket lotto, der er det helt rigtige for dig.

Du kan komme i gang med at spille lotto lige her!