Sådan spiller du EuroMillions

EuroMillions lottoregler
For at spille lottoet EuroMillions skal spillere vælge 5/50 lottotal og ekstra 2 tal, kaldet Lucky Stars, mellem 1-11. Vis du er interesseret i at læse mere om reglerne for andre populære lotterier, kan du finde mere information om de enkelte lotterier i menubjælken overnfor.

Det er ikke muligt at købe fysiske lottokuponer til EuroMillions i Danmark, men vi giver dig mulighed for at deltage helt lovligt ved at købe din EuroMillions lottokupon online.

Om at vinde EuroMillions
For at vinde EuroMillions skal spillere vælge fem ud af 50 lottotal og ekstra 2 Lucky Stars mellem 1-11. Den største jackpot på €190 millioner blev vundet i august 2012.

Fra den 1. januar 2013 er spanske lottogevinster over €2500 underlagt en statsafgift på 20%. Det gælder også for spanske gevinster i EuroMillions.

EuroMillions Anekdoter

Den største gevinst – Den største europæiske jackpot nogensinde blev vundet af et par fra Skotland: €190 MILLIONER den 14. juli 2011 af Colin og Chris Weir fra Larges, Ayrshire. Gevinsten er den største lottogevinst i europæisk historie vundet på en enkeltkupon. Normalt deles så store gevinster af flere vindere, men dette par tog hele gevinsten for sig selv!

Syg lottovinder – En dag i maj 2009 lå en stakkels ung kvinde i sin seng, syg på Mallorca i Spanien. Men efter at have fået det lidt bedre oven på sin influenza og have gjort sig klar til at gå på arbejde, kom hun i tanker om, at hun havde købt en lottokupon, før hun blev syg. Efter hurtigt at tjekke sine lottotal, fandt hun ud af, at hun var den lottovinder, som EuroMillions Lotto ledte efter! Den unge kvinde havde vundet en andel af €126 millioner, men på grund af sin influenza havde hun ikke engang opdaget det. Det er vidst unødvendigt at nævne, at hun ikke gik på arbejde den dag.

Supertrækningen – EuroMillions tilbyder i perioder en Supertrækning, hvor jackpotten starter ved €100 millioner. Indtil videre er Supertrækningen aldrig blevet vundet i første trækning. Den største jackpot vunder i en Supertrækning var på €129 millioner.