Sådan spiller du EuroJackpot

Europas nyeste lotto er det sensationelle EuroJackpot Lotto med deltagelse af lottoorganisationer i 14 forskellige europæiske lande. Lottoet kan bryste sig af attraktive vinderchancer samt en imponerende gevinstkategori med 12 gevinster!

EuroJackpot Lottoregler
For at deltage i spillet om at vinde EuroJackpots spændende 1. præmie, der udtrækkes hver fredag, skal spillere vælge fem lottotal fra 1-50 samt to tillægstal fra en separat talpulje mellem 1-8. Tillægstallene gør det muligt for spillere at vinde ekstra gevinster, og de er essentielle for at vinde jackpotten. Spillere i EuroJackpot kan vælge at deltage med en lottokupon med 3, 4 eller 5 rækker.

Hvis du er vild med EuroJackpot, kan det også være interessant for dig at tjekke lottoresultater for EuroMillions Lotto.

Om at vinde EuroJackpot Lotto
Der er 12 gevinstkategorier, og for at vinde 1. præmien i EuroJackpot Lotto skal spillere gætte fem almindelige lottotal og begge tillægstal rigtigt.

Hovedgevinsten for alle rigtige EuroJackpot vindertal begynder ved €10 millioner, og puljen kan gå videre, indtil den rammer jackpotgrænsen på €90 millioner. Gevinsterne er skattefrie, hvilket gør det muligt for EuroJackpot at konkurrere med verdens største lotterier.

Vinderchancerne i EuroJackpot starter ved imponerende 1:35, og sandsynligheden for at vinde jackpotten er rimelig sammenlignet med andre lotterier.

EuroJackpot Lotto Anekdoter

Danmarksrekorden i Lotto – Den 26. oktober 2012 var der trukket op til lottohysteri i hele Danmark, da den enorme pulje i EuroJackpot stod for at skulle udtrækkes senere på dagen. Der var run på de lokale kiosker inden trækningen, og da resultatet kom, viste det sig, at vinderen skulle findes i vores egen lille andedam! En heldig vender fra Storkøbenhavn havde købt en lottokupon på Herlev Sygehus og dermed sikret sig Danmarkshistoriens største lottogevinst på 135.177.015 millioner kroner!

Europæisk vokseværk – Tilbage I februar i år blev seks nye lande en af EuroJackpot. Kroatien, Letland, Litauen, Island, Norge og Sverige deltager nu i det unge europæiske lotto, hvilket bringer antallet af deltagerlande op på 14. Dermed kan Eurojackpot-deltagere også se frem til en langt større gevinstpulje.

Hold dig opdateret om de seneste lottonyheder på lotto-vindertal.net.