Hjemløs vinder Ungarns største lottogevinst

shutterstock_125466143László Andraschek levede et usselt liv som hjemløs, før han i september 2013 brugte sine sidste småpenge på en lottokupon. Han formåede endda at udfylde den forkert, da han kun havde valgt seks lottotal og ikke de syv lottotal der kræves for at vinde i lotto. Heldigvis fik en opmærksom ekspedient spottet fejlen og László fik tilføjet lottotallet 24 til sin lottokupon.

Denne lille detalje skulle vise sig at blive altafgørende for László. Han endte nemlig med at blive den eneste spiller med alle syv rigtige lotto vindertal, og dermed også vinderen af jackpotten på hele 630 millioner florint svarende til cirka 15 millioner danske kroner, hvilket også er den største lottogevinst i Ungarns historie!

Familien fik del i lottomillionerne

Men hvad bruger man lige sådan en gevinst på, når man er hjemløs og vandt til at leve på en sten? Det havde László ingen problemer med at finde ud af. Først og fremmest sørgede han for at få afdraget både sin egen og sin families gæld og derefter skulle børnene forkæles. De tre børn har nemlig hver fået en lejlighed og en bil forærende.

Derefter var det et lokalt herberg for hjemløse der stod for tur og som nu har modtaget en stor donation. Men Lászlós gavmildhed stopper ikke her. Den tørlagte alkoholiker har nemlig planer om at stifte en velgørenhedsorganisation der både hjælper ofre for hustruvold og misbrugere, da hans eget alkoholmisbrug er en af grundende til, at han selv endte som hjemløs.

Kæmpe-jackpot i EuroJackpot

Du kan også vinde i lotto! Køb din lottokupon her og vær med, når der på fredag trækkes lod om 126 millioner i EuroJackpot!!