Heldig lottovinder i gavehumør

shutterstock_64686196En af de to heldige lottomillionærer fra lørdagstrækningen den 11. januar har nu løftet sløret for, hvad nogle af de mange lottomillioner skal bruges til.

Der var hele 9.924.368 millioner danske kroner i jackpotten til et heldigt par fra Odense der formåede at gætte alle syv rigtige lotto vindertal i LørdagsLotto! Parret ønsker at være anonyme, men vil dog gerne fortælle, at de har været hos forhandleren med deres vinderkupon samt en tur i banken, og nu venter de bare på, at de mange lottomillioner går ind på kontoen.

Selvom vinderparret generelt lader til at holde begge ben på jorden, vil de dog gerne fortælle lidt om, hvad i det mindste en del af deres flotte lottogevinst skal bruges på. Der skal blandt andet bruges penge på forbedringer af huset, og så skal deres familie og nærmeste venner forkæles med gaver, ligesom der er planer om at indkøbe en fejemaskine til vejen, som alle naboerne kan få glæde af.

Men også Læger Uden Grænser kan se frem til en betydelig donation, da vinderen mener, at det er vigtigt at give noget, når man kan, både til sine nærmeste og til dem der har brug for det.

Vindertallene fra lørdag den 11. januar var 2, 3, 10, 19, 21, 22, 26 – 20, og vinderkuponen blev købt hos SuperBest på Mågebakken i Odense SV.