Fynbo vinder årets største lottogevinst!

shutterstock_140134870Som vi tidligere har skrevet om, har 2014 vist sig at være et yderst lukrativt lotto-år for fynske lottospillere som indtil videre har hævet adskillige lottogevinster hjem til den store ø i midten, og efter denne lørdags lottotrækning er der sat en tyk streg under dette!

I forbindelse med lottotrækningen i lørdagslotto lykkedes det hele to fynske lottospillere at hale en betydelig milliongevinst i land, da de begge ramte de syv udtrukne lotto vindertal. Den ene løb med jackpotten på 9.928.403 kroner, mens den anden heldige lottovinder kunne løbe med trumfpuljen på over 20 millioner kroner! Helt præcis er der tale om årets største lottogevinst på 20.325.300 kroner til én enkelt spiller!

Den første lottokupon med syv rigtige lottotal blev købt hos Center Kiosken i Odense NV, mens den lottokupon der udløste Trumfpuljen var en LynLotto købt hos SuperBrugsen i Gislev.

Rekorden som årets største jackpot kan dog allerede blive slået på fredag, da der er hele 215 millioner kroner i førstepræmien i EuroJackpot.

Du kan sikre dig en lottokupon til EuroJackpot lige her.