Føtex-medarbejder taget i lotto-snyd – sådan kan du sikre dig

Lotto-snyd i Danmark hører bestemt til sjældenhederne, men i går kom det frem, at en medarbejder hos Føtex i Mimersgade på Nørrebro var blevet taget i at snyde en kunde der kom ind i butikken for at få tjekket sine lottokuponer.

Medarbejderen blev taget i at snyde, da en kunde afleverede to lottokuponer fra OnsdagsLotto hos kiosken i Føtex. Kunden kunne se på skærmen, at der var gevinst på den ene kupon, men medarbejderen påstod pludselig, at han kun havde modtaget én lottokupon fra kunden.

Det fik kunden til at henvende sig hos informationen i Føtex som straks tjekkede overvågningskameraet. Medarbejderen var dermed taget på fersk gerning og er nu meldt til politiet af sin egen arbejdsplads. Samtidig har kunden modtaget sin gevinst der lød på 171 kroner.

Hvordan kan du sikre dig mod snyd?

iStock_000009040043_ExtraSmallDer er flere måder, du som kunde kan sikre dig mod snyd. Én måde er at tjekke din lottokupon hjemmefra på nettet eller tekst-tv. En anden er at følge med på skærmen i kiosken eller supermarkedet, når medarbejderen tjekker din kupon. Der fremgår nemlig af skærmen, om der er gevinst på kuponen.

En anden måde at sikre sig mod snyd er ved at spille lotto på nettet. Når du spiller lotto på nettet, er det nemlig forbundet med flere fordele. For det første risikerer du ikke, at komme til at smide din lottokupon væk, da den jo er registreret i det pågældende lottos system og sendt til dig på email.

Derudover ved du straks efter lottotrækningen, om du har vundet, da dine lottotal automatisk vil blive sammenlignet med de udtrukne lotto vindertal. Selv hvis du glemmer at tjekke lottotallene, vil det pågældende lotto automatisk få besked om, at du har vundet og kontakte dig, så du kan modtage din gevinst.

Du har ofte også muligheden for at tilmelde dig automatisk deltagelse i kommende spillerunder. Det hele foregår automatisk, så længe du ønsker det.

Lotto hos flere udbydere – sådan holder du styr på dine lottokuponer

Men hvad gør du, hvis du ønsker at spille lotto hos flere udbydere som for eksempel det danske OnsdagsLotto, EuroJackpot eller EuroMillions, som du slet ikke kan spille i Danmark. Det kan hurtigt blive kompliceret at tjekke sine lottotal hos flere forskellige udbydere, og det er grunden til, at flere lottosider på nettet nu tilbyder dig at deltage i lotterier fra hele verden og fra mange forskellige udbydere.

Du kan dermed deltage i alle de lotterier, du ønsker, men nøjes med at betale og tjekke dine lottotal ét sted. Læs mere her om, hvordan du kommer i gang. Det er let, hurtigt og ikke mindst sikkert!