To flotte jackpotter i weekendens lottotrækninger og ny rekordstor pulje!

shutterstock_68182654Der blev uddelt to imponerende lottogevinster i forbindelse med weekendens forskellige lottotrækninger! En enkelt jackpot gik videre og er nu den største i Danmarkshistorien!

I EuroMillions havde puljen, efter den enorme jackpot udbetaling på over €129 millioner den 14. marts, sneget sig op på over €25 millioner. De blev dog vundet i forbindelse med fredagens lottotrækning. De mange lottomillioner blev vundet af en enkelt spiller, men hvor han eller hun kommer fra, eller hvad lottogevinsten skal bruges på, ved vi endnu ikke.

Ny Danmarksrekord i EuroJackpot

Der fandt endnu en lottotrækning sted i fredags, nemlig den ugentlige EuroMillions lottotrækning, hvor der var hele 253 lotto-millioner på højkant! Tre spillere kunne tage lige over en halv million euro hjem i 2. præmie, men det lykkedes dog heller ikke i denne omgang for nogen spiller at gætte de rigtige lotto vindertal som var 6, 24, 25, 27, 30 samt stjernetallene 5 og 9.

Derfor gik puljen endnu engang videre og er nu oppe på helt utrolige 298.00.000 kroner, hvilket er den største lotto jackpot i Danmarkshistorien! Vi anbefaler dig, at du hurtigst muligt sikrer sig en lottokupon til EuroJackpot her, så du ikke går glip af chancen for at blive den heldige vinder!

I LørdagsLotto var der også spænding som endte med, at en enkelt heldig vinder kunne tage 6.800.000 kroner hjem i lotto! Det var lidt af et held, for hele ni spillere landede på en 2. plads med seks rigtige lottotal og et enkelt tillægstal. De udtrukne lotto vindertal var 4, 12, 19, 21, 25, 32, 33 med tillægstallet 3.