FAQ

Hvordan spiller jeg lotto hos lottovindertal.net?

Det er ikke alle lotterier der udbydes fra Danmark, og derfor er det kun muligt at deltage i dem, hvis du enten rejser til et land der udbyder det pågældende lotto, eller hvis du køber en lottokupon på nettet hos en troværdig udbyder. Hos lottovindertal.net anbefaler vi, at du spiller hos theLotter.com, da vi mener, at dette er den mest kompetente lottoudbyder i branchen med et højt serviceniveau og stort fokus på sikkerheden!

Når du køber en lottokupon hos theLotter.com, foregår det på næsten samme måde, som hvis du havde købt en lottokupon i den lokale kiosk. Du har mulighed for selv at vælge alle eller nogle af dine lottotal, eller du kan vælge at lade en computer generere lottotallene for dig. Du kan endda gemme dine favorittal og bruge dem igen, næste gang du spiller lotto! Afhængigt af hvilket lotto du ønsker at deltage i, kan der være krav til, hvor mange rækker du skal udfylde.

For at komme i gang skal du oprette en konto hos theLotter.com. Følg linket fra lottovindertal.net. Processen er let og hurtig. Når du har oprettet din konto og udfyldt en lottokupon, afsendes en ordre til en lokal agent i det land, hvor det pågældende lotto finder sted. Agenten køber en lottokupon i den lokale kiosk, hvorefter kuponen, med dine personlige lottotal, scannes til din konto hos theLotter.com før trækningen. Dermed kan du være sikker på, at du deltager i trækningen med de lottotal, du har valgt!

Der pålægges et servicegebyr i forbindelse med købet af din lottokupon til at dække udgifterne til den lokale lottoagent. Til gengæld er du sikret hele din gevinst, når du vinder!

Hvilke måder kan jeg vælge mine lottotal på, når jeg spiller lotto? 

Når du spiller et af de lotterier, vi tilbyder på nettet, kan du vælge tal manuelt (Quick pick), få dine tal valgt tilfældigt af et system (Hurtigvælger) eller vælge at anvende tidligere valgte tal (My lucky numbers).

Hvornår lukker lotterierne på siden? 

Hvis du ønsker at deltage i en lottotrækning, skal du sørge for at købe din billet mindst tre timer før, at selve trækningen finder sted, så den lokale lottoagent har tilstrækkelig tid til at købe din lottokupon og scanne den til din konto før trækningen. Du kan se lokale trækningstidspunkter her.

Hvad er et bonustal?

Bonustal øger dine chancer for at vinde ekstra gevinster. Et bonustal vælges fra den samme pulje som de almindelige lottotal. Bonustallet vælges ikke af spilleren og er som regel kun relevant i forhold til ekstra gevinster; bonustallet er altså som regel ikke nødvendigt for at vinde jackpotten. Hvis lottoets vindertal for eksempel er 1, 2, 3, 4, 5 og bonustallet er 6, vil en spiller, der gætter 1, 2, 3, 4, og 6, vinde 4. og 1. præmien, hvis sådan en prisinddeling findes. Når du tjekker lottoresultater på siden, vil bonustallet vises i blåt i toppen af skærmen og som X+1 i gevinstoversigten.

Hvad er et tillægstal (Powerball)?

Et tillægstal udtrækkes fra en anden pulje end de almindelige lottotal, og som regel fra en anden talrække. Spillere vælger tillægstallet fra en separat talrække i forbindelse med købet af lottokuponen. Tillægstallet kaldes en ”Powerball” efter tillægstallet i det berømte amerikanske lotto, US Powerball.

Hvad er en systemkupon (6-11 tal)? 

Vi bliver ofte spurgt om systemkuponer som er tilgængelige til visse lotterier udenfor USA. En systemkupon gør det muligt for dig at deltage i en trækning med 6-11 Lykketal, afhængigt af tilgængeligheden af denne spilmulighed i det lotteri, du vælger. Lotterier, der tilbyder systemkuponer, vil have en fane med ”6 tal”, ”7 tal” etc. på siden, hvor du udfylder lottokuponen. Dette indikere, at du skal indtaste det angivne antal tal for at generere alle de mulige talkombinationer for dine valgte tal.

Med en systemkupon deltager alle kombinationsmuligheder for dine valgte tal i lottotrækningen. Det samlede antal rækker er vist i bunden af kuponen ved siden af kuponens prisberegning.

Hvorfor er det værd at spille med en systemkupon? 

Ved at købe en systemkupon øger du dine chancer for at vinde en gevinst. Hvis du for eksempel gætter tre ud af seks vindertal, vil kombinationsmulighederne for at vinde fordobles i de genererede rækker ved hjælp af en systemkuponudvælger og mangedoble dit afkast.

Hvordan finder jeg ud af, om jeg har vundet?

Du kan tjekke dine lottotal lige her hos lotto-vindertal.net! Vi sørger altid for at de seneste lottotal er tilgængelige, så snart de offentliggøres.

Hvad er sekundære gevinster? 

Gevinster, der ikke er en jackpot eller gevinster underlagt lokal beskatning, er sekundære gevinster. Hvis du er berettiget til sekundære gevinster, har du mulighed for a få gevinsten overført direkte til dig eller afhente gevinsten personligt.

Er der kommission på mine gevinster? 

Alle gevinster er kommissionsfrie, uanset beløbets størrelse. Hvis du vælger at modtage din gevinst via en bankoverførsel, kan der blive pålagt et gebyr fra din bank.

Hvad sker der, når jeg vinder jackpotten?

Vindere af en jackpot vil blive øjeblikkeligt underrettet, og kontaktes for at koordinere afhentningen af gevinsten.

Jeg matchede det påkrævede antal gæt. Hvorfor fik jeg ikke en gevinst?

Du skal gætte det minimale antal rigtige svar på en række for at være berettiget til en gevinst. Når du gennemgår din kupon, er det vigtigt at huske på, at hver række er en uafhængig række. Der kræves et minimum på 2-6 rækker, afhængig af lotteriet.

Hvornår opdateres lottoresultater på siden?

Lottoresultater opdateres på siden umiddelbart efter den officielle trækning. For at se lottoresultater for vores udbudte lotterier, kan du besøge vores side med de seneste lottoresultater. Her vil du også kunne se lottoresultater fra tidligere trækninger.

Hvordan læser jeg lottoresultaterne?

I sektionen Lottoresultater på siden vil resultaterne vise de almindelge trækningstal i gult, bonustal i blåt og tillægstal i rødt.

Har rækkefølgen af de udtrukne tal nogen betydning?

Rækkefølgen for de udtrukne tal har ingen betydning. Tallene vil dog blive indtastet i lottokuponen på siden fra lavest til højest.

Jeg har modtaget en email som siger, jeg har vundet en gevinst. Er det svindel? 

Det virker usandsynligt, at et brev modtaget fra et lotteri uden forudgående deltagelse, ville indeholde oprigtige oplysninger. Vi kender til flere svindellotterier, og vi introduceres til nye næsten dagligt. Vi gør vores bedste for at advare vores kunder mod at blive involveret i den type foretagender.

Hvad gør jeg, hvis jeg modtager en falsk email? 

Vi ville ønske, vi kunne gøre mere for at løse problemet med falske breve, emails og telefonopringninger. Hvis du modtager et brev, en email eller en opringning, anbefaler vi, at du overgiver sagen til de lokale myndigheder.

 

Har du flere spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os lige her!