Europas største lotto fylder rundt!

shutterstock_90495826Det er snart 10 år siden, at de første lottokuponer til, hvad der skulle udvikle sig til at blive Europas største lotto, blev sat til salg, og det kan du være med til at fejre ved at sikre dig en lottokupon til EuroMillions jubilæumstrækning fredag den 14. februar!

Den aller første EuroMillions trækning fandt sted fredag den 13. februar 2004, og salget af lottokuponer åbnede den 7. februar, da der dengang kun var en ugentlig lottotrækning. Der er dog løbet meget vand i åen siden, og som vi ved, har EuroMillions i dag to ugentlige trækninger, nemlig både tirsdag og fredag aften. Af samme grund vil salget af lottokuponen til denne særlige jubilæumstrækning først åbne umiddelbart efter tirsdagens trækning som finder sted den 11. februar.

Sådan deltager du

Alt du skal gøre for at komme i gang er at vælge dine fem lotto vindertal mellem 1-50 samt de to berømte Lucky Stars mellem 1-11. For at vinde lottoets enorme jackpot skal du have gættet alle syv lottotal korrekt, men fortvivl ikke, hvis du rammer lidt ved siden af. Der er nemlig hele 12 forskellige præmiekategorier i EuroMillions udover jackpotten!

De største vindere

EuroMillions største jackpot rekord blev sat den 10. august 2012, da et britisk par vandt ufattelige € 190 millioner der på daværende tidspunkt svarede til £ 148 millioner! Den største EuroMillions vinder i britiske pund er dog et skotsk par der i juli 2011 vandt € 185 millioner eller £ 161.6 millioner!

Du kan sikre dig din egen lottokupon til den kommende jubilæumstrækning lige her.

Husk, at salget først starter den 11. februar. Alle lottokuponer købt før denne dato gælder til andre trækninger.