EuroMillions

EuroMillions Lotto er et af verdens bedste og største lotterier med fans over hele verden. EuroMillions har opbygget et international ry på baggrund af rekord store jackpotter og puljer der er gået videre igen og igen. Puljen i EuroMillions starter altid på €15 millioner, men kan nå op på enorme beløb i løbet af bare få uger!

EuroMillions lotto afholder supertrækninger 2-3 gange om året, og den første i 2014 fandt sted den 7. marts i år. Når EuroMillions supertrækninger løber af stablen, er der altid minimum €100 millioner i startpuljen. Bliver jackpotten ikke vundet i forbindelse med første trækning, går den videre til næste runde og fortsætter med at vokse, indtil den vindes. Vi venter stadig i spænding på årets anden EuroMillions Supertrækning som skulle have fundet sted den 6. juni, men blev udskudt, da jackpotten på utroligvis voksede sig over €100 millioner forud for trækningen.

Du kan finde et sammendrag af EuroMillions resultater og jackpotter i den første halvdel af 2014 her.

EuroMillions – Hvordan det hele startede
shutterstock_92325316Selvom ideen om EuroMillions opstod allerede i 1990 blev det paneuropæiske lotto første en realitet i 2004. I februar 2004 gik tre lottoorganisationer fra forskellige europæiske lande sammen (Française des Jeux fra Frankrig, Loterías y Apuestas del Estado fra Spanien og Camelot Lottery fra Storbritannien) og skabte det oprindelige EuroMillions. I oktober samme år blev østrigsk, belgisk, irsk, Luxemburg, portugisisk, og schweizske lotterier også en del af EuroMillions. Med deltagelsen af flere lande begyndte jackpotterne at slå historiske rekorder.

I dag kan du spille EuroMillions i Storbritannien, Schweiz, Frankrig, Østrig, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal, Spanien og andre europæiske lande. Spillere deltager i lottoet fra hele verden ved at spille online hos udbydere som theLotter.

EuroMillions udvidede fra en enkelt trækning om ugen til to gange om ugen i maj 2011. Siden da er EuroMillions popularitet kun steget i takt med deres jackpotter. Overskuddet fordeles mellem de deltagende lottoorganisationer.

De største jackpotter inkluderer: €183 millioner (US$247 millioner) både i februar og november 2006, €130 millioner i februar og september 2007 og i februar og september 2008, €185 millioner i juli 2011, og €190 millioner i august 2012.

I sidemenuen kan du læse flere EuroMillions vinderhistorier!