EuroMillions sætter nu jackpot-rekord med €135 millioner i puljen

shutterstock_64278685Efter tisdagens lottotrækning har EuroMillions nu officielt overgået sin egen jackpot-rekord for 2014 på €130 millioner som blev vundet den 7. januar.

Selvom EuroMillions største jackpot blev vundet i 2014, blev den teknisk set opbygget i 2013. Det betyder dog ikke noget i statistikkerne. Så længe jackpotten blev udtrukket i 2014, er det i år den tæller.

Den seneste EuroMillions jackpot på €89 millioner blev vundet den 2. maj af en heldig britisk spiller. Siden er puljen bare fortsat og fortsat med at vokse og formåede i sidste uge at blive så stor, at EuroMillions besluttede at udskyde deres supertrækning der ellers var fastsat til at finde sted den 6. juni.

Den største EuroMillions jackpot på ufattelige €190 millioner blev vundet i august 2012 af et ægtepar fra Skotland, og nu ser det ud til, at EuroMillions kan være på vej med en ny mega-jackpot igen!

Sådan deltager du i den næste EuroMillions trækning

Den næste EuroMillions lottotrækning finder sted på fredag den 13. juni, og du kan spille med om den store gevinst!

Vælg den version af EuroMillions, du ønsker at deltage i. Der findes både en europæisk, britisk og en fransk version kaldet My Million – indtast dine lotto vindertal, og alt du behøver at gøre, er at vente på lottoresultatet!