EuroMillions My Million

shutterstock_103957154 [Converted]Kender du EuroMillions nye lotteri My Million? Hvis ikke, kan du læse alt om det her!

Det populære europæiske lotto EuroMillions besluttede i forbindelse sit 10-års jubilæum at lancere et nyt lotteri kaldet My Million.

Hvad er My Millions?

Med den nye tilføjelse til det i forvejen utrolig populære mega-lotto kan lotto-entusiaster ikke bare spille med om de mange lottomillioner der udbydes i forbindelse med de to ugentlige EuroMillions lottotrækninger hver tirsdag og fredag. Spillere får nu også chancen for at deltage i lodtrækningen om €1 million ekstra efter hver eneste lottotrækning!

Sådan deltager du i My Million

Spillere skal dog være opmærksom på en enkelt detalje ved det nye EuroMillions lotteri. My Million tilbydes nemlig kun i Frankrig, men hvad betyder det for dig som spiller?

Bare rolig, du behøver ikke at sætte kursen mod Frankrig for at sikre dig en lottokupon til den næste EuroMillions trækning. Det er nemlig muligt at fingrene i de nye lottokuponer ved at købe dem på nettet!

Vi anbefaler alle vores læsere at købe deres lottokuponer hos theLotter som er en pålidelig og sikker portal for køb af lottokuponer på nettet. Hvis du besøger lottoudbyderen theLotter for at købe en lottokupon til EuroMillions og samtidig ønsker at deltage i lodtrækningen My Million, skal du huske, at du skal vælge den franske version af EuroMillions. Dermed sikrer du dig en EuroMillions lottokupon købt i Frankrig med en påtrykt deltagerkode til My Million.

Efter den almindelige lottotrækning vil der blive udtrukket en vinder af My Million. Når du checker dine lotto vindertal, skal du derfor huske også at tjekke din påtrykte kode til My Million. Du finder din unikke kode til My Million på din lottokupon.

Køb din lottokupon til EuroMillions her.