EuroMillions lancerer nyt lotto-koncept i Frankrig

iStock_000010816484_ExtraSmallDer er opstået en helt ny og interessant trend inden for lotto-verdenen som går ud på, at store lotterier tilføjer en ekstra lotteri-funktion til deres eksisterende lotto. Dermed opnår spillere større og bedre chancer for at vinde! Inspireret af EuroMillions UKs succesfulde lotteri-trækning som finder sted i forbindelse med de to ugentlige lottotrækninger, men kun for indehavere af lottokupon købt i Storbritannien, indfører EuroMillions nu et lignende koncept i Frankrig.

For at fejre det populære lottos 10-års jubilæum har EuroMillions valgt at udlodde € 1 million euro i forbindelse med hver af deres to ugentlige trækninger! Ligesom i Storbritannien vil spillere med en lottokupon købt i Frankrig automatisk deltage i den ekstra lodtrækning som finder sted samme dag som selve lottotrækningen.

Du kender sikkert allerede denne form for ekstra trækninger fra for eksempel den danske Trumf-trækning som afholdes hos LørdagsLotto, hvor spillere ved bare at gætte en enkelt trumf kan vinde hele trumf-puljen! Forskellen er, at du hos EuroMillions ikke selv kan vælge din trumf. I stedet vil en automatisk genereret kode blive påtrykt din lottokupon ved køb – en ny kode for hver række, du spiller. Der udtrækkes en vinder baseret på denne kode, og du får derfor chancen for at blive millionær uden at have gættet et eneste rigtigt lottotal!

Dermed tilbyder EuroMillions UK dig ikke bare 13 forskellige gevinstkategorier, når du spiller med i Europas største lotto, men også chancen for at vinde £1.000.000 i deres lotteri – og det helt skattefrit! Og nu står Frankrig altså også klar med deres eget ekstra lotteri. Følg med her på siden og find ud af, hvornår theLotter åbner op for salg af lottokuponer til dette nye EuroMillions lotto-koncept på deres hjemmeside.

Mens du venter, kan du sikre dig en lottokupon til den næste EuroMillions-trækning, som finder sted på tirsdag, lige her!