EuroMillions lader op til endnu en Supertrækning med €100 millioner i jackpotten

iStock_000019139312_ExtraSmallDet er kun lidt over en måned siden, at to heldige spanske spillere kunne inkassere jackpotten i EuroMillions på over fantastiske € 130 millioner, og nu står det europæiske lotto igen klar med årets første EuroMillions Supertrækning med minimum € 100 i jackpotten!

Det er langt fra EuroMillions første supertrækning. Rent faktisk har lottoet hele 14 af slagsen på bagen og afholder som regel 2-3 supertrækninger om året. Hvis jackpotten ikke vindes i forbindelse med den første lottotrækning, går den videre til næste trækning og fortsætte, indtil den vindes eller når jackpot-loftet på € 185 millioner. Derefter fordeles yderligere præmiepenge på de sekundære gevinster, hvilket er med til at gøre det ekstra attraktivt at spille med, da dine chancer for at vinde en stor gevinster bliver langt større end normalt!

Dette betyder dog ikke noget for selve jackpotten som fortsætter med at gå videre, indtil den vindes. Den stopper bare med at vokse. Hvis en jackpot vokse sig stor nok til at nå jackpot-loftet, vil det efterfølgende blive hævet med € 5 millioner, så jackpot-loftet i forbindelse med nye trækninger vil være på € 190 millioner, €195 millioner også videre.

Er du også blevet fristet til at deltage i denne spændende EuroMillions Supertrækning, så kan du sikre dig en lottokupon lige her.

Alt du behøver for at vinde, er at gætte de rigtige lotto vindertal!