EuroMillions er klar med ny Supertrækning!

iStock_000014502689_ExtraSmallDet populære EuroMillions lotto har offentliggjort datoen for deres næste Superdraw – eller supertrækning! EuroMillions afholder som regel to til tre supertrækninger om året, og nu kan lottospillere se frem til den næste af slagsen som finder sted fredag den 6. juni 2014!

Hvis du er i tvivl om, hvad en supertrækning er, skal du bare forstille dig en helt almindelig EuroMillions lottotrækning, men bytte den sædvanlige startjackpot på €15 millioner ud med en supertræknings-jackpot på intet mindre en €100 millioner!

Ligesom enhver anden jackpot kan jackpotten i en supertrækning også gå videre, hvis der ikke er nogen spillere der formår at gætte alle de udtrukne lotto vindertal. Af samme grund når disse jackpotter ofte op på enorme størrelser, før de bliver vundet!

Den seneste EuroMillions supertrækning fandt sted den 7. marts i år, og også her startede jackpotten på €100 millioner. Den gang gik jackpotten videre to gange og nåede op på €129 millioner, før den blev vundet af en heldig engelsk spiller, Neil Totter, den 14. marts.

Den nuværende jackpot i EuroMillions er endnu ikke oppe på niveau med en supertrækning, men med €88 millioner forud for den næste trækning på fredag den 2. maj, er der ikke langt igen!

Du kan sikre dig en lottokupon til den næste EuroMillions lottotrækning her.