EuroMillions er indehaver af verdens største jackpot

shutterstock_68182654Det er feriesæson i Danmark and det meste af verden, men også de store internationale jackpotter lader til at tage sig en slapper. EuroMillions lotto kan dog kalde sig indehaver af verdens største jackpot!

Puljen i EuroMillions er ikke blevet vundet siden den 20. juni, hvor der var €25 millioner i puljen til en enkelt heldig vinder. Men €60 millioner er ikke nogen fantastisk imponerende jackpot fra EuroMillions side, når man tænker på, hvilke jackpotter vi normalt kan forvente fra det populære europæiske lotto.

Så sent som den 13. juni, for bare en måned siden, vandt en heldig spiller intet mindre end €137 millioner i jackpotten i EuroMillions, så hvordan kan en jackpot på bare €60 millioner være verdens største?

Svaret er enkelt. Den seneste store jackpot på $125 millioner tilhørte det amerikanske lotto US Powerball, indtil puljen blev vundet i forbindelse med sidste onsdags lottotrækning i sidste uge.

Selv Mega Millions lotto, som officielt er verdens største lotto, har svært ved at imponere med sine jackpotter for tiden. Lottoet har lige nu bare $41 millioner i puljen.

Indtast dine lotto vindertal og spil med i verdens største lotto EuroMillions, før også den bliver vundet!