EuroMillions er indehaver af Europas største jackpot på €118 millioner!

shutterstock_97610924Europa største lotto EuroMillions har vundet sit tilnavn på grund af sine mange imponerende kæmpe-jackpotter. Lottoets nuværende jackpot har nu rundet de første €100 millioner!

Faktisk er EuroMillions blevet så utroligt populært, at det kom helt bag på lottoet, at deres nuværende jackpot formåede at vokse sig så stor, så hurtigt, siden den seneste jackpot på over €89 millioner blev vundet den 2. maj 2014. Det betød nemlig, at årets anden supertrækning, som var planlagt til at finde sted den 6. juni, måtte udskydes, da lottopuljen simpelthen var blevet for stor.

Normalt begynder det europæiske lottos startpulje på €15 millioner, men i forbindelse med en EuroMillions Supertrækning er startpuljen på intet mindre end €100 millioner! EuroMillions afholder normalt 2-3 årlige supertrækninger, og årets første fandt da også sted den 7. marts i år. Den blev vundet i tredje spillerunde af en britisk lottospiller fra London og lød på €129 millioner!

Indtil videre ser det ud til, at lottopuljen i EuroMillions lotto har tænkt sig at fortsætte med at vokse, men med to ugentlige trækninger kan alt ske!

Èn ting er dog sikkert! EuroMillions annoncerer ikke en ny dato for den næste supertrækning, før denne mega-jackpot er vundet.

Du kan spille med her. Indtast dine lotto vindertal og spil med om de mange lottomillioner!