EuroMillions er Europas største lotto

shutterstock_149212157Det er ikke uden grund, at det populære europæiske lotto EuroMillions bliver kaldt for Europas største lotto. Med en startpulje på €15 millioner, og jackpotter der kan løbe op i hundredvis af millioner, kan intet europæisk lotto måle sig med EuroMillions!

Det populære EuroMillions lotto har i år kunnet fejre sit tiårs jubilæum og er med ni europæiske deltagerlande ubestridt Europas største og mest populære lotto!

Lottoet er kendt for at have en startpulje på €15 millioner som kan løbe helt op i €190 millioner, før den rammer jackpot-loftet, som det skete i 2011, da et skotsk ægtepar gættede alle udtrukne lotto vindertal og vandt jackpotten på €190 millioner eller 1.4 milliard danske kroner!

EuroMillions 2014 i tal

EuroMillions har flere gange siden været tæt på at tangere denne rekord, uden at det dog er lykkes. Men lad os se på, hvad 2014 indtil videre har kunnet tilbyde lottoets spillere.

Efter 25 spilleuger med to trækninger per uge har 2014 indtil videre resulteret i 12 EuroMillions jackpotter med €15 millioner i den mindste vundne jackpot og €137 millioner i årets foreløbigt største jackpot som blev vundet den 13. juni!

Det samlede gevinstbeløb for alle årets vundne jackpotter løber op i intet mindre end €674 millioner eller over 5 milliarder danske kroner! Og så er alle de mange sekundære gevinster slet ikke medregnet!

I gennemsnit vinder to spillere jackpotten om måneden og en gennemsnitlig jackpot-gevinst i EuroMillions ligger på €56 millioner eller over 400 millioner kroner.

EuroMillions Supertrækning 2014

EuroMillions har indtil videre afholdt en enkelt supertrækning i 2014, nemlig den 7. marts, da der var €100 millioner i startjackpotten som blev vundet efter tre spillerunder med €129 millioner i puljen! Nu venter vi spændt på annonceringen af årets anden EuroMillions Supertrækning!

I mellemtiden kan du spille med om jackpotten her. Indtast dine lotto vindertal nu!