EuroJackpot

EuroJackpot – Sådan startede det

DBshutterstock_102617819EuroJackpot så dagens lys i november 2011, da adskillige nationale lotterier i Europa mødtes i Amsterdam for at skabe et nyt europæisk lotto. De forskellige repræsentanter blev enige om et spilformat meget lig det velkendte EuroMillions Lotto og besluttede at afholde en trækning hver fredag i Helsinki, Finland.

Efter månedsvis af forhandlinger og forberedelser fandt den første EuroJackpot trækning sted den 23. marts 2012. EuroJackpot tilbød dengang en startpulje på €45 millioner, som svarer til over 300 millioner kroner!

Lottoet med Danmarks største jackpot-gevinster

Med en startpulje på €15 millioner, svarende til over 100 millioner kroner, tilbyder EuroJackpot Danmarks absolut største jackpotter, og det populære lotto kan bryste sig af attraktive vinderchancer samt hele 12 imponerende gevinstkategorier!

Når man vælger at spille med i de enorme trans-nationale lotto spil som for eksempel det europæiske EuroJackpot, spiller man, på grund af det enorme spillergrundlag, også med om ufattelig mange millioner i jackpotten! Vinder man, behøver man aldrig bekymre sig om penge igen. Ja, ens største bekymring vil faktisk være, hvad man skal bruge alle de mange lottomillioner på!

I sidemenuen kan du finde mange flere oplysninger om EuroJackpot, lottoresultater, hvordan du kommer i gang med at spille og læse nogle af de utrolige vinderhistorier om heldige danske lottovindere!