EuroJackpot uddeler 5 millioner til vinder af 2. præmie

iStock_000002076867_ExtraSmallEuroJackpot er godt på vej til at blive Danmarks mest populære lotto, og efter weekendens trækning står der endnu mere klart hvorfor.

Jackpotten i det populære europæiske lotto EuroJackpot blev sidste gang vundet den 20. juni, da der var over 122 millioner i puljen til en enkelt heldig spiller! Selvom det kun er to uger siden, at den enorme jackpot blev vundet, er puljen allerede med raketfart vokset til 82 millioner danske kroner!

I danske lottosammenhænge er der tale om et ufatteligt gevinstbeløb, men i internationalt lotto er det blot en startjackpot. Betyder det så, at det ikke allerede kan betale sig at spille med om den nye gevinst? Nej! Der er masser af gode grunde til at spille med i EuroJackpot!

Færre om buddet ved lille jackpot

For det første er der altid en chance for at vinde jackpotten, uanset størrelsen, og selvom en jackpot på 150 eller 200 millioner lyde mere imponerende end en på 82 millioner, har du så egentlig brug for de ekstra penge?

Fordelen ved at spille med før lottopuljen vokser sig rigtig stor er, at der er færre spillere der deltager og derfor større chance for, at du får hele jackpotten for dig selv, hvis du vinder.

Sekundære lottogevinster i millionklassen

En anden fordel er de mange sekundære gevinster. EuroJackpot lotto har hele 11 sekundære lottogevinster, hvilket giver dig rig mulighed for at ende som lottovinder, selvom du ikke bliver den der løber med selve jackpotten.

I forbindelse med denne fredags lottotrækning, hvor selve jackpotten altså gik videre til næste fredags trækning, lykkedes det for en enkelt heldig spiller at vinde 2. præmien på over 5 millioner kroner!

Der er altså masser af gode grunde til at spille med i EuroJackpot lotto.

Indtast dine lotto vindertal nu!

 

 

 

Leave a reply