EuroJackpot rekordpulje skal nu deles mellem 10 finske vindere!

shutterstock_161413760Efter den første ekstase har lagt ovenpå sidste fredags rekordpulje i EuroJackpot på intet mindre end 363 millioner, står det nu klart, at den finske vinder rent faktisk er hele ti vindere der spillede på den samme lottokupon!

Vi ved allerede, at vinderen af den enorme jackpot skulle findes i Finland, men hvad vi ikke vidste, var at der er tale om hele ti heldige vindere fra den lille finske by Akaa i Pirkanmaa. Den lille gruppe af spillere købte sammen den vindende lottokupon i den lokale R-Kioski, og det endte altså med at sikre dem sejren og de 363 millioner kroner, da de formåede at gætte de rigtige EuroJackpot vindertal! Og selvom rekordgevinsten nu skal deles i ti, bliver der altså alligevel rigeligt med millioner til alle!

Ifølge Veikkaus, som er virksomheden bag EuroJackpot i Finland, er det tredje gang, at jackpotten i EuroJackpot finder vej til Finland. Det er kun et år siden, nemlig i april 2013, at den hidtil største pulje på €46 millioner gik til en spiller i Tyskland, men nu er det altså Finland der er indehaver af den rekord!

En ansat i kiosken der solgte vinderkuponen har fortalt, at folk begyndte at stå i kø udenfor kiosken efter rygtet om den lokale lottogevinst var begyndt at sprede sig i byen, for at prøve at opfange lidt af heldet fra fredagens lottosejr og måske nogle rygter om de heldige vindere.

De udtrukne lotto vindertal fra fredagens lottotrækning var 10, 16, 28, 30, 35  og stjernetallene 4, 6.

Det lykkedes ikke bare EuroJackpot at slå sin egen lottorekord med den hidtil største jackpot i det populære lottos to-årige historie, salget af lottokuponer til trækningen satte også rekord! Der blev nemlig solgt lottokuponer for over €45 millioner over hele Europa og for €7 millioner i Finland alene.

På fredag er der 63 millioner kroner i Eurojackpots nye lottopulje. Og selvom Danmark ikke officielt deltager i lottoet, kan du stadig spille med.

Du kan nemlig købe din lottokupon online her.