EuroJackpot – Lotto vinderhistorier

shutterstock_97713707Når man vælger at spille med i de enorme trans-nationale lotto spil som for eksempel det europæiske EuroJackpot, spiller man, på grund af det enorme spillergrundlag, også med om ufattelig mange millioner i jackpotten! Vinder man, behøver man aldrig bekymre sig om penge igen. Ja, ens største bekymring vil faktisk være, hvad man skal bruge alle de mange lottomillioner på.

Nedenfor har vi samlet historier fra nogle af de største danske lottovindere i EuroJackpot. De er et godt bevis på, at man kan være heldig at vinde – især når man mindst venter det!

Lottovinder ved et tilfælde

Fredag den 26. oktober 2012 blev der endnu engang skrevet Danmarkshistorie, da lottotallene i EuroJackpot blev udtrukket med over 135 millioner i jackpotten! Men det mest utrolige ved trækningen var, at vinderen skulle findes i Danmark!

Selvom den heldige lottomillionær har valgt at forblive anonym efter at have modtaget sin enorme lottogevinst, har han dog indvilliget i at afsløre nogle få detaljer om sig selv. Derfor ved vi, at der er tale om en mand i 50’erne fra Storkøbenhavn med to børn.

Vinderen, som er fast EuroJackpot-spiller, vandt i lotto ved at købe en lottokupon med sine faste lottotal i kiosken på Herlev Sygehus. Pludselig besluttede han sig for at købe fire ekstra rækker, og det endte med at blive hans held, for en af dem indeholdt nemlig alle de udtrukne lotto vindertal!

Efter sejren overvejede den heldige lottomillioner at købe sig en ferielejlighed i Sydeuropa og måske flytte fra lejlighed til hus her i landet. Resten af pengene skulle investeres, og vinderen valgte derfor at takke ja til Danske Spils millionerrådgivning.

Heldig 2. præmie

Bare ugen efter den enorme jackpotgevinst, vandt endnu en dansk i EuroJackpot. Nemlig da det lykkedes at gætte alle fem lotto vindertal og et af to rigtige stjernetal. Lottovinderen var altså bare et enkelt stjernetal fra jackpotten og dermed hele 63 millioner kroner, men måtte i stedet nøjes med 1.290.532 i 2.præmien.