EuroJackpot forgylder danskere

iStock_000003434400_ExtraSmallDet nye år har fået en rigtig god start for lottoglade danskere der spiller med i EuroJackpot!

I forbindelse med lottotrækningen den 3. januar, hvor jackpotten gik videre til næste runde, lykkedes det to danskere at komme helt tæt på den store gevinst, da de endte med fem rigtige lotto vindertal og et ud af to rigtige tillægstal. Det sikrede dem begge en milliongevinst på intet mindre end 1.622.055 kroner! Mest utroligt er det dog, at begge danske vindere er fra Næstved, men har købt deres lykkebringende lottokuponer i to forskellige kiosker.

Bare ugen efter, fredag den 10. januar, blev jackpotten på over 109 millioner vundet af en heldig vinder fra Kroation, men også her var to danskere med i opløbet om jackpotten, da de hver især formåede at gætte fem rigtige lotto vindertal. Dermed blev de begge vindere af en flot 3. præmie på 135.637 kroner.

Nu kan vi se frem til den næste EuroJackpot-trækning som finder sted på fredag den 17. januar og som allerede har 63 millioner i jackpotten!

Du kan sikre dig en lottokupon til EuroJackpot lige her!