Endnu en fynbo vinder i lotto!

iStock_000006172904_SmallEn særlig heldig lotto-stjerne skinner over Fyn for tiden! Siden årsskiftet har Fyn kunne bryste sig af en stribe heldige lottovindere, og i forbindelse med forrige fredags EuroJackpot-trækning den 24. januar blev endnu et heldigt asen føjet til listen.

Selve jackpotten i EuroJackpot fandt ingen vinder, da det ikke lykkedes for nogen spiller at ramme alle fem lotto vindertal og begge stjernetal som det kræver for at vinde 1. præmien. Men en dansk spiller fra Fyn vandt altså 3. præmien på knap 200.000 kroner ved at matche alle fem udtrukne lottotal, men ikke de to stjernetal der kunne have sikret 1. præmien på 82 millioner! Den vindende lottokupon blev købt hos Spar Kirkeby på Assensvej 46 i Stenstrup.

Bare dagen efter, den 25. januar, vandt endnu en spiller fra Fyn i lotto, da han formåede at tage hele Joker-puljen på 9.1 million hjem til Odense. Lottokuponen havde han købt hos Spar i Slåenhaven 8, Odense NØ.

Den 11. januar vandt en anden fynbo 1. præmien i LørdagsLotto på intet mindre end 9.9 millioner kroner, da det lykkedes ham at gætte alle syv udtrukne lotto vindertal! Denne vinderkupon var købt hos Superbest på Mågebakken 4-6 i Odense SV.

Jackpotten i EuroJackpot er nu oppe på imponerende 101.000.000 kroner forud for den kommende trækning på fredag den 14. februar! Og uanset om det lykkes en heldig spiller at ramme jackpot i forbindelse med denne trækning eller ej, bliver der rig mulighed for vindere i alle kategorier til at få en ekstra festlig Valentines Day, da der som altid er masser af imponerende sekundære gevinster!

Du kan købe din lottokupon til EuroJackpot lige her!