Dansker vinder 25 millioner i LørdagsLotto

shutterstock_90374245Så blev den enorme lottogevinst i LørdagsLotto endelig vundet! Vinderen udtaler sig om sin sejr fra sit kolonihavehus i Jylland.

Det sker ikke så ofte, at jackpotten i Lørdagslotto går videre til næste spillerunde mere end en eller måske to gange. Men i forbindelse med lørdagens lottotrækning så tingene en smule anderledes ud.

Sidste gang jackpotten blev vundet var nemlig helt tilbage til den 10. maj, da en heldig spiller vandt hele 30 millioner med syv rigtige og en rigtig Trumf! Men siden da, er det altså ikke lykkedes for en eneste spiller at gætte de udtrukne lotto vindertal. Det vil sige ikke indtil lørdag den 7. juni, hvor en enkelt heldig spiller, efter hele fire spillerunder, endelig formåede at ramme rigtigt og gætte alle lottotallene, da han spillede lotto lørdag!

Fik besked om lottosejren i kolonihavehuset

Lottovinderen, som er en mand i 30’erne, opholdt sig i sit kolonihavehus, da han modtog en opringning fra DanskeSpil om at han var den heldige vinder af den rekordstore jackpot på intet mindre end 25.362.086 kroner!

Den heldige vinder deler sin gevinst med resten af familien som spiller lotto sammen hver lørdag. De indfandt sig da også hurtigt i kolonihavehuset, hvor Pinsen blev fejret ekstra muntert i år.

Nu overvejer den nyslåede millionærfamilie, hvordan de skal bruge den store lottogevinst, og det er allerede planlagt, at der skal investeres i en lejlighed og en ny bil samt en ekstra sommerferie.

Du kan også spille med om de mange lottomillioner

Har du også fået smag for at vinde i lotto?

indtast dine lotto vindertal og spil med om de mange lottomilioner!