Danske lottospillere inkasserer millioner i lotto!

shutterstock_81215629Selvom det ikke lykkedes for nogen spillere at vinde 1. præmien i hverken EuroJackpot eller LørdagsLotto, blev der alligevel uddelt adskillige lottomillioner til danske spillere over weekenden!

Jokertal lørdag og EuroJackpot vindertal

Først kom der en dansker på gevinsttavlen i forbindelse med lottotrækningen i EuroJackpot fredag den 28. februar, da en spiller fra København formåede at gætte alle fem EuroJackpot vindertal og et af to stjernetal. Det udløste en 2. præmie på lige over én million kroner eller helt præcist på 1.031.009 kroner!

Dagen efter var der gevinst i Jokerpuljen, da en yderst heldig spiller fra Bagsværd vandt puljen på hele 6.915.573 kroner! Selvom det altså ikke lykkedes den heldige spiller at gætte et eneste af de udtrukne lotto vindertal lørdag, sikrede på påtrykte jokertal altså alligevel spilleren en gevinst på næsten 7 millioner!

EuroJackpot vindertal kan forgylde dig

Ugen forinden havde en tredje dansker også held til at vinde 2. præmien i EuroJackpot som i sidste uge lød på hele 1.4 millioner kroner! Puljen i EuroJackpot er ikke blevet vundet siden den 10. januar og er nu oppe på helt ufattelige 177 millioner kroner forud for næste trækning fredag den 7. januar!

Du kan sikre dig en lottokupon og muligheden for at spille med om de mange millioner i EuroJackpot lige her.